Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Dear Santa...

source here


Santa Claus

Ζει στο Βόρειο πόλο μαζί με πολλά ξωτικά με μαγικές ικανότητες και 9 ταράνδους . Κάθεται σε ένα καναπέ και φτιάχνει μια λίστα με όλα τα παιδιά του κόσμου, διαχωρίζοντας τα καλά από τα άτακτα. Τα ξωτικά φτιάχνουν παιχνίδια και γλυκά για όλα τα καλά παιδιά και τα Χριστούγεννα ο Santa βουτάει το έλκηθρο με τους ταράνδους και μοιράζει τα δώρα μπαίνοντας στα σπίτια τους από τις καμινάδες. Τα παιδιά τη παραμονή των Χριστουγέννων πριν κοιμηθούν του αφήνουν ένα ποτήρι γάλα κι ένα πιάτο μπισκότα, κέρασμα.

Το 'ξερες ότι σε πολλές χώρες το ταχυδρομείο απαντά στα γράμματα των παιδιών προς των Άγιο Βασίλη? Η Γαλλία για παράδειγμα το 2006 απάντησε σε 1.220.000 γράμματα σε παιδιά από 126 διαφορετικές χώρες!

Εάν υπήρχε ο Άγιος Βασίλης...

...θα είχαν όλα τα σπίτια τζάκι
...δεν ξέρω εάν θα έπαιρνα δώρο κάθε Χριστούγεννα..
...δε νομίζω ότι θα υπήρχε τόση δυστυχία στο κόσμο
...θα πήγαινα σίγουρα να τον συναντήσω!
...θα του έστελνα το βιογραφικό μου και θα του ζήταγα να δουλέψω μαζί του ως εθελόντρια και ας μην ήμουν ξωτικό! Μπορεί και να έλεγα ψέμματα ότι ήμουν και να του έδειχνα τα μεγάλα μου αυτιά για να τον πείσω... 
...θα είχε σελίδα στο facebook (αληθινή.. όχι σαν κι αυτές που υπάρχουν τώρα), θα είχε twitter, linkedin, blog, email και blackberry και θα απαντούσε σε όλους.
...θα υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες του στο ίντερνετ.
...τη παραμονή των Χριστουγέννων εγώ θα του άφηνα λίγο κρασάκι με κάνα μεζέ. Γάλα - μπισκότα όλο το βράδυ θα μπούχτιζε!

Το 'ξερες ότι πολλοί λένε ότι ο Άγιος Βασίλης έχει τη μορφή που έχει σήμερα (παχουλός με κόκκινα ρούχα και άσπρη γενειάδα) από μία διαφημιστική καμπάνια της Coca Cola? Στη πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια! Ο Άγιος Βασίλης οφείλει την εικόνα του στον Thomas Nast που τον ζωγράφισε όπως όλοι τον γνωρίζουμε σήμερα πολύ πριν το διαφημιστικό της πολυεθνικής εταιρείας!

Κοίτα!
Βρήκα μερικά γράμματα παιδιών στον Άγιο Βασίλη εδώ!

source here

Santa, you know how it is nowadays, my parents are divorced, so please put me in your special delivery list to come 2 nights, Christmas Eve at Mom's and Christmas night at Dad's. Thanks!
Ashley, 7 χρονών

If my brother been bad, do i get all his gifts?
Bradley, 8 χρονών

Does your mommy make you stop and brush your toothes after you have milk and cookies at each house?
Celine, 4 χρονών


ho ho ho!
Γαρίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου