Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Λίγο παραμύθι σε μια γωνιά του Πειραιά!


Πάντα γκρίνιαζα που δεν υπήρχε ένα μέρος εδώ στο Πειραιά να φας ένα γλυκό που θυμίζει αυτά που βλέπεις σε φωτογραφίες ή σε αμερικάνικες ταινίες. Αυτά με τα υπέροχα γλάσσα από πάνω που θες να μπεις μέσα στη φωτογραφία και να τα φας!

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν συνέβει κάτι!
Κάτι που πρόσθεσε λίγο χρώμα σε μια γωνιά του Πειραιά. 

Άνοιξε ένα καινούριο μαγαζί CAKE στη γωνία των οδών Καραϊσκου και Αγ. Κωσταντίνου!
Το Σάββατο έφαγα τα πιο όμορφα και αφράτα κέικ που έχω φάει ποτέ, ήπια τον πιο ωραίο cappucino της πόλης και πλήρωσα πραγματικά πολύ πολύ λιγότερα από όσο περίμενα! Νέοι, χαρούμενοι άνθρωποι δουλεύουν στο κατάστημα που θα σου χαμογελάσουν και θα σε χαιρετήσουν χαμογελαστά φεύγοντας.

Οικονομικό, ποιοτικό, παραμυθένιο!!!
Ότι πρέπει για να σου φτιάξει η διάθεση!

For more info visit their site: www.cake.gr or their facebook page here

Γαρίδα

2 σχόλια:

  1. Βρέθηκα και εγώ στο κέικ του Πειραιά και απόλαυσα ένα πολύ αρωματικό και γευστικό καπουτσίνο!Ο συνδυασμός με ένα κομμάτι μπάνοφι με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.Σίγουρα θα επανέλθω γιατί εκτός από τους γευστικούς συνδυασμούς του, μου άρεσε ο χώρος που είχε φινέτσα ,φτιαγμένος με πολύ μεράκι από τους δημιουργούς του... Υ.Γ. Έμαθα ότι δημιουργοί και εμπνευστές είναι δύο νέα παιδιά ο Γιώργος & ο Δημήτρης Τριανταφύλλου ,γραφίστας ο ένας και αρχιτέκτονας ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τα ροφήματα και εδέσματα του εν λόγω μαγαζιού, αλλά είναι χάρμα οφθαλμών. Χαίρεσαι να το χαζεύεις και δεν νομίζω ότι ο Πειραιάς έχει άλλο τέτοιο ωραίο μαγαζί. Ωραία διακόσμηση και ωραίος συνδυασμός χρωμάτων. Μόνο αν έλειπε η σφουγγαρίστρα που φαίνεται με την πρώτη ματιά όταν περάσεις το βράδι και είναι κλειστό. Μπράβο στους ιδιοκτήτες, καλές δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή